user heart_solid
0 shopping_cart
 • check Marknadsledande
 • check Direkt från fabrik
 • check Gratis returer

Märkning av produktblad

*

Obligatoriska fält

Kylmodul EvoCool A2 HU

Kylmodul EvoCool A2 HU passande Acetec ventilationsaggregat EvoAir A2

Artikelnr 399183
EAN-kod:
'7350070002293
heart_solid Ta bort från inköpslista
heart_outline Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Skapa ny lista
Slut i lager
 • iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Tillv. På beställning
 • Kylmodul EvoCool A2 HU passande Acetec ventilationsaggregat EvoAir A2

  Kylmodulen monteras mellan aggregatet till- / frånluftsmodul och värmeåtervinningsmodul. Modulen har samma höjd och djup som övriga aggregatmoduler och en bygglängd i luftriktningen med 600 mm.

  Aggregatet A2 består då av totalt 4 moduler och ökar aggregatets totala bygglängd med 600 mm. Vattenanslutning av vanligt kranvatten och avloppsledning ansluts till modulen.

  Kyleffekten består i att kylmodulen förmår att sänka tilluftstemperaturen med ca 4 till 8 grader beroende på frånluftens ingående tillstånd i princip oavsett luftflöde och att man vid kyldrift ökar luftflödet så mycket som möjligt. Kombinationen av frikyla via uteluft, kylåtervinning, kylforcering samt kylmodulens adiabatiska kyleffekt ger en extremt miljövänligt och ekonomisk kyllösning.

  Adiabatisk kyla kan sägas vara en mjukare kylteknik där man inte kyler tilluften lika många grader men samtidigt använder man ett högre luftflöde. Då kyltekniken är beroende av frånluftens tillstånd, dvs fuktinnehåll så kan kyleffekten variera och inte i alla driftlägen garantera tillräcklig kyleffekt. Även vid konventionell kompressordriven kyla så minskar effektbehovet väsentligt genom att den adiabatiska kylmodulen klarar stor del av det totala kylbehovet.

  Anslutningsspänning, V NA
  Djup, mm 600
  Vikt, kg 0
  Ytskikt AluZink
  Garantivillkor NA