Exkl. moms Inkl. moms

Avfuktare för garage

Avfuktare för garage

Om ditt garage känns kallt och rått, hjälper det inte att höja värmen. Det egentliga problemet är att luftfuktigheten är för hög. En driftsäker och effektiv avfuktare får du från Acetec.

Avfuktare för garage

Om ditt garage känns kallt och rått, hjälper det inte att höja värmen. Det egentliga problemet är att luftfuktigheten är för hög. En driftsäker och effektiv avfuktare får du från Acetec. Vi har produkter som verkligen hjälper dig att komma till rätta med fuktproblemen.

En förhöjd fukthalt kan vara skadlig på många olika sätt. Livslängden hos ditt garage förkortas eftersom byggnadsmaterialen bryts ned av en alltför hög fukthalt. Vidare kan mögelpåväxt och svampangrepp utgöra ett hot mot din, och din familjs hälsa.

Vilken avfuktare i garage?

En sorptionsavfuktare från Acetec fungerar även vid låga temperaturer, och lämpar sig väl för användning i ett kallare garage. Avfuktaren har dessutom en robust konstruktion och en energisnål drift, allt för att ge dig god ekonomi på avfuktningen. Välj Acetec när du vill ha en modern avfuktare som sköter jobbet effektivt. Tveka inte på att kontakta oss om du är osäker på vilken avfuktare du ska ha i ditt garage. Vi hjälper dig gärna!

Behöver du hjälp med att välja avfuktare? 

Använd gärna vår guide för att välja den avfuktare som passar just dina behov. Eller kontakta oss för mer information.