Exkl. moms Inkl. moms

En sund vind

En sund vind

Verkar det som att din vind är fuktig? Acetec erbjuder användarvänliga och energisnåla vindsavfuktare och ventilationsaggregat som reglerar fukthalten effektivt.

En sund vind

Verkar det som att din vind är fuktig? Acetec erbjuder användarvänliga och energisnåla vindsavfuktare och ventilationsaggregat som reglerar fukthalten effektivt.

Antalet fukt- och mögelskador ökar enligt en undersökning från Boverket. I äldre byggnader är det särskilt vanligt med mögelangrepp. Faktum är att 84 % av de fastigheter som har problem med mögel på vinden har också den äldre typen av självdragsventilation. Orsaken är troligen att fukt sipprar in genom håligheter i vindsbjälklaget. I modernare byggnader upplever man tyvärr också problem med fukt och mögel. Det beror på en allt bättre isolering och en minskad luftomsättning.

Acetec har över 30 års erfarenhet av att leverera effektiva och energisnåla lösningar inom luft och klimat. Med en avfuktare från Acetec får du ta del av marknadens bästa och mest användarvänliga teknik. Skydda din vind från skadlig fukt idag!

Behöver du hjälp med att välja avfuktare? 

Använd gärna vår guide för att välja den avfuktare som passar just dina behov. Eller kontakta oss för mer information.