Exkl. moms Inkl. moms

Illaluktande svett i omklädningsrummet

Illaluktande svett i omklädningsrummet

Känner du igen dig? Vem tycker inte det luktar illa i omklädningsrummet för fotbollen, hockeyn eller andra sporter. Ofta vistas många personer på ett begränsat utrymme och är varma och svettiga efter ett hårt träningspass eller match.

Luktar det svettigt och illa i omklädningsrummet?

Känner du igen dig? Vem tycker inte att det luktar illa i omklädningsrummet till fotboll, hockey eller andra sporter. Ofta vistas många i ett trångt utrymme och är varma och svettiga efter ett hårt träningspass eller match. Det är inte ovanligt med bristande ventilation i rummet.

Med en avfuktare kan du minska och i vissa fall helt ta bort lukt och fukt. Det sistnämnda är det som brukar göra att det luktar illa. Avfuktaren har en elektronisk hygrostat som du enkelt kan ställa in. Det är lämpligt att placera avfuktaren högst upp på taket så att den inte är i vägen eller oavsiktligt skadad.

Om lukten är inåtväxande är det fördelaktigt att behandla omklädningsrummet med ozon. Se till att tömma den på all utrustning och kläder. Behandla ca 2-3 timmar och andas sedan. Upprepa behandlingen 2-3 gånger för bästa resultat.

Behöver du hjälp med att välja avfuktare?

Använd gärna vår guide för att välja den avfuktare som passar dina behov. Eller kontakta oss för mer information.