Exkl. moms Inkl. moms

Luftrenare för offentliga lokaler

Luftrenare för offentliga lokaler

Acetec utvecklar och tillverkar luftrenare för offentliga lokaler såsom skolor, väntrum, arbetsplatser, lunchrum, konferensrum och andra lokaler där folk vistas och där man önskar ren och hälsosam luft.

Luftrenare för offentliga lokaler

Acetec utvecklar och tillverkar luftrenare för offentliga lokaler såsom skolor, väntrum, arbetsplatser, lunchrum, konferensrum och andra lokaler där folk vistas och där man önskar ren och hälsosam luft.

Med en luftavfuktare från Acetec säkerställer man att man får en hög filterklass. Vi använder samma filterklass som man gör i operationssalar. Allt för att du som kund ska veta att du får den bästa tänkbara luftrenaren på marknaden.

Genom att samarbeta med ledande utvecklare av luftfilter (Svenska Camfil) säkerställer vi högsta möjliga kvalité. Luftrenaren är dimensionerad att omsätta luften 5 gånger per timme för att säkerställa en ren luft. Varje filter är inviduellt testade enligt EN 1822, testprotokoll medlevereras.

Luftrenarna är utvecklade och tillverkade i Sverige vilket borgar för hög kvalité och tillgänglighet.

Kan luftrenare filtrera virus och bakterier?

Våra luftrenare använder sig av HEPA-filter vilket gör att vi kan filtrera både virus och bakterier och även mindre partiklar.