Exkl. moms Inkl. moms

Krypgrundsavfuktare

Krypgrundsavfuktare

Acetec, en ledare inom avfuktningsteknik, har i över 30 år utvecklat och tillverkat krypgrundsavfuktare av högsta kvalitet. Våra avfuktare, som använder avancerad sorptionsteknik, är designade för att effektivt hantera fukt i allt från små torpargrun

Acetec, en ledare inom avfuktningsteknik, har i över 30 år utvecklat och tillverkat krypgrundsavfuktare av högsta kvalitet. Våra avfuktare, som använder avancerad sorptionsteknik, är designade för att effektivt hantera fukt i allt från små torpargrunder till stora fastighetskrypgrunder.

Våra innovativa krypgrundsavfuktare kan avfukta vid temperaturer så låga som -20°C, vilket gör dem unikt lämpade för användning i krävande och kalla klimat. Denna funktion säkerställer att din fastighet skyddas mot fukt och mögel året om.

Inför installationen av din krypgrundsavfuktare är det viktigt att först förbereda området korrekt. Se till att krypgrundens fundament är väl plastade och täta för att maximera effektiviteten och minimera energiförbrukningen. Placeringen av avfuktaren bör vara strategisk för enkel åtkomst för underhåll och service.

Regelbunden underhåll av din krypgrundsavfuktare är också avgörande. Att byta filter minst två gånger per år är nödvändigt för att behålla enhetens höga kapacitet och effektivitet. Med Acetec kan du lita på en lösning som håller din krypgrund torr och sund.

Välj Acetec för pålitliga krypgrundsavfuktare som håller din fastighet fri från fukt och mögel. Vår långa erfarenhet och fokus på teknisk innovation har gjort oss till ett pålitligt val för fastighetsägare över hela landet.

Behöver du hjälp med att välja avfuktare? 

Använd gärna vår guide för att välja den avfuktare som passar just dina behov. Eller kontakta oss för mer information.