Cookie-inställningar
user Created with Sketch. heart_solid Created with Sketch.
0 shopping_cart Created with Sketch.
  • check Created with Sketch. Fraktfritt över 5000
  • check Created with Sketch. Leverans inom 3 - 5 dagar
  • check Created with Sketch. Gratis returer
Avfuktare  för garage

Avfuktare för garage

2018-07-11

Om ditt garage kännas kallt och rått, hjälper det inte att höja värmen. Det egentliga problemet är att luftfuktigheten är för hög. En driftsäker och effektiv avfuktare får du från Acetec. Vi har produkter som verkligen hjälper dig att komma till rätta med fuktproblemen.

Läs mer
Avfuktare för källare

Avfuktare för källare

2018-07-11

Visste du att det finns tusentals liter vatten bundet i väggarna och golvet till din källare? Det är det här som brukar kallas byggfukt och den kan innebära ett problem för både dig och ditt hus.

Läs mer

Bli kvitt fukt i ditt golv

2018-07-11

Är du orolig för att fukten i ditt golv kommer att leda till skador? Med en sorptionsavfuktare från Acetec garderar du dig mot ovälkomna överraskningar.

Läs mer

En sund vind

2019-04-02

Verkar det som att din vind är fuktig? Acetec erbjuder användarvänliga och energisnåla vindsavfuktare och ventilationsaggregat som reglerar fukthalten effektivt.

Läs mer

Ett effektivt skydd mot fukt och mögel

2018-01-30

Det största hotet mot ditt hus är fukt och mögel. Acetec ger dig verktygen för att du ska kunna skydda din fastighet mot fuktskador och mögelangrepp.

Läs mer
Krypgrundsavfuktare

Krypgrundsavfuktare

2018-07-11

Krypgrundsavfuktare är oftast av typen sorptionsavfuktare. Fördelen med att använda en avfuktareav sorptionstyp är att den till skillnad från en kondensavfuktare klarar av att avfukta ned till -20C.

Läs mer

Motverka fukt i din krypgrund

2018-07-11

Har du ett hus som är byggt på en s.k. krypgrund? Visste du att även nybyggda husgrunder av den här typen är mycket mottagliga för mögelpåväxt?

Läs mer

Slipp onödig fukt i ditt badrum

2018-07-11

Det är inte ovanligt med fuktproblem i badrum. Det kan handla om en ökad luftfuktighet som beror på flitigt duschande eller torkning av tvätt.

Läs mer
Vi löser de fuktproblem som en mögelstopper inte klarar

Vi löser de fuktproblem som en mögelstopper inte klarar

2018-07-11

Har du problem med fukt på vinden? Acetec är en marknadsledande tillverkare av avfuktare och ventilationsaggregat med över 30 års branscherfarenhet.

Läs mer
Vindsavfuktare

Vindsavfuktare

2018-07-11

En vindsavfuktare löser ditt problem om du har fukt och svartmögel på din råspont i kallvinden. Orsaken till fukt och mögel på din vind beror på att fuktmättad luft kondenserar mot kalla ytor såsom råspont och takstolar och i sin tur kan bilda svartmögel.

Läs mer

Falsk marknadsföring om ozonaggregat

2019-04-16

Det har under en längre tid förekommit annonsering av ozonaggregat som enligt annonsören ska kunna sanera krypgrund och kallvind från mögel.

Läs mer