Exkl. moms Inkl. moms
Avfuktare EvoDry 6H 2.0

Avfuktare för NATO-Container: EvoDry 6H Modellen

Avfuktare EvoDry 6H är speciellt utvecklad för att erbjuda optimal fuktkontroll inom begränsade utrymmen som fraktcontainrar. Med sin avancerade sorptionsteknik är EvoDry 6H den idealiska lösningen för att skydda känslig utrustning och material i NATO:s containrar mot skadliga fuktnivåer.

Varför EvoDry 6H Är Perfekt för NATO:s Containrar

EvoDry 6H utmärker sig i att hantera extrema miljöer, vilket gör den perfekt för militära applikationer och NATO:s krävande behov. Avfuktaren använder en högeffektiv sorptionsrotor för att effektivt extrahera fukt ur luften, vilket är essentiellt i områden med låga temperaturer och hög luftfuktighet. Tekniken säkerställer att även under de tuffaste förhållandena kan NATO:s fraktcontainrar behålla en stabil och säker fuktnivå.

Funktioner och Fördelar med EvoDry 6H för Container-användning

  • Anpassad Fuktkontroll: EvoDry 6H:s sofistikerade kontrollsystem övervakar kontinuerligt fuktnivåerna och justerar avfuktningsprocessen automatiskt för att upprätthålla optimala förhållanden oavsett yttre påverkan.
  • Energi och Kostnadseffektivitet: Denna avfuktare är inte bara kraftfull utan även energieffektiv, vilket hjälper till att sänka driftskostnaderna och bidrar till en mindre miljöpåverkan.
  • Kompakt och Lättinstallerad: Med sin kompakta design är EvoDry 6H enkel att installera även i trånga utrymmen som containers, vilket gör den särskilt användbar för snabb deployment i fält.

EvoDry 6H är den optimala avfuktaren för alla NATO:s containerbehov, oavsett om det gäller transport av känslig utrustning eller långtidslagring i utmanande miljöer. Med dess tillförlitliga fuktkontroll och anpassningsbara funktioner garanteras säker och effektiv hantering av alla material i NATO:s fraktcontainrar.

Kontakt: sales@acetec.se

 

Avfuktare för NATO containers

Tillbehör avfuktare för NATO containers